Nieuws

Cornet Veen krijgt zeer hoge klantwaardering

VEEN – “De beste waardering … is klantwaardering!” Dat laat Autoschadeherstelbedrijf Cornet terecht weten. Ze zijn trots op de prachtige waardering die zij namens Centraal Beheer kregen: het Veense autoschadeherstelbedrijf werd namelijk beoordeeld met een 9+. Een uitzonderlijk hoge score, waarmee zij zich tot een selecte groep van schadeherstelbedrijven in Nederland kunnen rekenen.

Groene duim

De zogenaamde ‘groene duim’ van Centraal Beheer is gebaseerd op grondig klantonderzoek onder al hun relaties. Cornet: “En dat wij daarbij met dit mooie cijfer worden beloond, is voor ons een absolute kers op de taart. Uit het onderzoek bleek dat vooral onze nette, correcte service en onze snelle en klantvriendelijke werkwijze door de Centraal Beheer-klanten erg worden gewaardeerd. En dat is precies wat wij zo belangrijk vinden bij het uitvoeren van ons werk.”

Erkenning

Cornet Veen ontving ook al eerder de hoogste waardering van onder andere de ANWB en verzekeraar Meeùs. Deze waardering past prima in dit rijtje. “Dit is weer een mooi stukje erkenning waar we het uiteindelijk allemaal voor doen.”

(Foto Cornet Veen)

Ook interessant