Nieuws

Commissaris van de Koning bezoekt ondernemers in Altena

WERKENDAM – Woensdag (14-7) bracht commissaris van de Koning in Provincie Noord-Brabant, Ina Adema, een bezoek aan maritiem Werkendam. Ook deed ze het landbouwbedrijf van familie Straver in Almkerk aan.

In het bijzijn van het college van B en W van de gemeente Altena liet de commissaris zich door het bedrijvencluster Werkendam Maritime Industrie (WMI) informeren over de mooie innovatieve projecten, kansen en plannen op het gebied van scheeps-, jacht- en waterbouw, maritieme constructies en dienstverlening in Werkendam en omgeving.

Adema gaf aan onder de indruk te zijn van de lokale, regionale en nationale impact van het maritieme cluster. Zij had tevens een luisterend oor voor de uitdagingen waar het maritieme cluster voor staat. WMI: ‘Opnieuw een mooie verbinding tussen de overheid en het bedrijfsleven!’

Samenwerken

Werkendam Maritime Industries werkt samen met de gemeente Altena aan de profilering van het bedrijvencluster en aan goede verbindingen tussen onderwijs, overheid en ondernemers.

Bietenchocoladecake

Na een gesprek met gemeenteraad ging de Commissaris ook langs bij familie Straver, het landbouwbedrijf in Almkerk, ‘met bietenchocoladecake als traktatie.’ Aldus wethouder Paula Jorritsma.

(Foto WMI-gemeente Altena)

Ook interessant