Nieuws

BizAward prijkt op schoorsteen bij trotse winnaar Ruud Visser

Bizawards altena

WERKENDAM – Belofte maakt schuld. Ruud Visser, de trotse winnaar van BizAwards Altena 2019 heeft woord gehouden. Zijn Award staat nu centraal in zijn huiskamer op een wel heel bijzondere schoorsteen. Iets wat de betonkunstenaar op de avond van de prijsuitreiking (8-10-2020) in Hollywoud aan de burgemeester beloofde …

De derde editie van BizAwards Altena, de jaarlijkse ondernemersverkiezing van Ondernemend Altena, leverde twee (eigenlijk drie) Werkendamse winnaars op. In de categorie “Zelfstandig Professional” was dat kunstenaar Ruud Visser (Bruud!). In de andere groep, “Ondernemer van het Jaar”, werden Marco van Driel en Cees van Wendel de Joode (Technical & Martime Services) gelauwerd.

Zelfstandig professional

Burgemeester Egbert Lichtenberg reikte die avond voor de Categorie “Zelfstandig Professional” de Award uit. De Gouden Enveloppe bracht het verlossende antwoord: ondernemer en betonkunstenaar Ruud Visser was de onbetwiste winnaar.

Bij het horen van zijn naam stak Visser beide armen juichend de lucht in. Verguld nam hij de Award in ontvangst en stak opnieuw zijn arm omhoog: ‘Ik had niet verwacht genomineerd te worden. Maar als dat dan zo is je, wil je ook winnen. Ik ben er echt blij mee. De Award, ik vind hem mooi gemaakt, krijgt een mooi plekje op de schoorsteenmantel.’ (Tekst loopt door onder de foto)

BizAwards Altena

Schoorsteen

Die belofte werd ingelost met het gereedkomen van de ombouw van zijn eigen houtkachel. Het werk voor klanten ging steeds voor, maar dit was een mooi klusje voor de eerste week van het jaar. Het resultaat is stoer en mag er zijn. Nu zit familie Visser heerlijk in de avond, ‘lekker bij het kacheltje te genieten van de koudste periode van het jaar.’

‘En zoals beloofd aan burgemeester Egbert Lichtenberg kreeg de BizAward van Ondernemend Altena een mooi plekje op de schoorsteen’, laat Visser weten.

BizAwards Altena 2019 werd vanwege Corona uitgesteld en kon op een latere datum, 8 oktober 2020, wel worden georganiseerd, precies tussen twee lockdowns in.

Bizawards altena

LEES OOK

Finale BizAwards Altena levert drie winnaars op

Bij het Atelier. Culturele ontmoetingsplek van creatieve ondernemers

(Foto boven Bruud! – Midden: Lian Oomen voor Ondernemend Altena)

Ook interessant