Nieuws

Bestuurswisselingen tijdens Jaarvergadering Ondernemershuis

WERKENDAM – Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Ondernemershuis Altena in Werkendam, trad Ciel Vos terug als voorzitter. Er waren overigens nog meer bestuurswisselingen.

Dit jaar was Marco de Waal (Machinefabriek De Waal) de gastheer. Het gezelschap van leden en bestuurders kreeg aansluitend aan de jaarvergadering ook een rondleiding door het bedrijf.

Op de agenda in Werkendam stonden verschillende zaken zoals doelstellingen Ondernemershuis, het event Werkend Altena, nieuwe evenementen en plannen voor het komende jaar.

Nieuwe voorzitter

Ook vond een aantal bestuurswijzigingen plaats. Peter Vos trad aan als nieuwe voorzitter. Uit handen van aftredend voorzitter Ciel Vos kreeg vos de voorzittershamer overhandigd. De nieuwe voorzitter is al meerdere jaren betrokken bij het Ondernemershuis in de rol van secretaris. Ciel Vos blijft na zijn aftreden lid van het bestuur.

Naast de rol van voorzitter waren er ook andere verschuivingen binnen het bestuur. Ad de Graaf treedt terug. In zijn plaats komt BertJan Van der Beek, die als eigenaar van Spar Andel input gaat geven vanuit zijn vakgebied retail en detailhandel.

(Bij de foto: Peter Vos (l) krijgt ‘de hamer’ van Ciel Vos. – Foto Bart Stoutjesdijk)

Ook interessant