Nieuws

Parkeren winkelhart Aalburg vraagt om herinrichting Markt

winkelhart marktplein

WIJK EN AALBURG – De gemeente Altena heeft besloten om het marktplein aan de Markt in Wijk en Aalburg definitief – gedeeltelijk – open te stellen voor parkeren. Alleen tijdens de weekmarkt blijft het marktplein en de straat vrij van parkeren. De gemeente richt het marktplein daarom opnieuw in.

Eind oktober vond een bijeenkomst plaats waar omwonenden mening konden geven over de inrichtingsopties. Al dan niet digitaal. Hieruit kwam een voorkeursvariant. Deze variant werkt de gemeente verder uit en licht men dit ontwerp digitaal toe op 2 december om 20.00 uur.

Aanmelden
Gemeente Altena: ‘Wij organiseren deze bijeenkomst vanwege de coronamaatregelen digitaal. Wilt u zich vooraf aanmelden? Dat kan via de website van de gemeente. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding op het door u opgegeven e-mailadres. Via dat e-mailadres ontvangt u op de dag van de bijeenkomst ook een link om de bijeenkomst digitaal bij te wonen.’

Vragen
Wie vragen heeft of meer informatie wil, neemt contact met de gemeente op via verkeer@gemeentealtena.nl. Of bel met Martijn Ciere via telefoonnummer 0183 – 51 61 00.

Ook interessant