Nieuws

Bostik en Van der Stelt rollen samenwerking uit

Van der stelt logistics

GIESSEN – Samen sterker. Bostik Benelux in Giessen tekende eerder een langdurige samenwerking met overbuurman Van der Stelt Logistics. Bostik wil op de productielocatie in Giessen verder groeien. Inmiddels is gestart met de inrichting van het warehouse en het verplaatsen van de shuttle stelling vanuit het Bostik-magazijn in Oosterhout. Van der Stelt Logistics regelt dit. Maar er is meer …

Van der Stelt verzorgt na de inrichting ook alle inkomende en uitgaande goederenstromen op het eigen terrein aan de Rietdijk. Het bedrijf laat weten: ‘Tussen de productielocatie van Bostik Giessen en Oosterhout verzorgen wij een dagelijkse shuttle voor de aan- en afvoer van goederen. De trailers die we hiervoor inzetten, worden voorzien van de huisstijl van Bostik.’

Veiligheid  voorop
Genoemde bedrijven zijn elkaars buurman, beide locaties liggen letterlijk tegenover elkaar. De verhuizing van stellingen, hoogwerkers en heftrucks vanaf Bostik naar het warehouse van Van der Stelt Logistics wordt, ondanks de korte afstand, op veilige wijze uitgevoerd.
Op het terrein en rond het warehouse wordt de komende weken gewerkt aan veiligheidsmarkeringen, wegrijbeveiliging aan de docks en worden moderne ontvangst- en werkruimten geplaatst voor toeleveranciers en medewerkers van Bostik.

Afname verkeersdruk

De samenwerking tussen de twee bedrijven leidt tot een drastische vermindering van verkeersbewegingen op de Rietdijk. ‘Dit bevordert de veiligheid op het bedrijventerrein’, aldus Van der Stelt.

Bostik Benelux is wereldleider in de lijmindustrie voor de bouw, industrie en consumentenmarkt.

Lees ook

Van der Stelt Logistics en Bostik Benelux slaan handen ineen

(foto Van der Stelt Logistics)

Ook interessant