Nieuws

Tijdelijke kamerhuur in voormalig hotel Woudrichem

WOUDRICHEM – Het oogt een perfecte oplossing te zijn, de tijdelijke kamerverhuur in het voormalige postkantoor, hartje vesting. In september 2014 gingen de hoteldeuren dicht. Het kenmerkende gebouw dat, na het stoppen van de toenmalige hoteluitbaters, sindsdien heeft leeggestaan, krijgt hiermee weer een zinvolle, economische functie.

Na een grote renovatie aan de binnen- en buitenzijde is het pand nu klaar voor verhuur. Dat zijn dan ‘volledig gestoffeerde en gemeubileerde kamers met eigen badkamer en gezamenlijk gebruik van de centrale keuken en woonkamer’, aldus de werving van de Makelaars van Altena. ‘Vorstelijk wonen op een magnifieke locatie in het hart van Woudrichem-vesting. Het pand is in de afgelopen jaren volledig in ere hersteld door een grote renovatie waarbij zowel het interieur als exterieur met behoud van de originele elementen tot in de kleinste details zijn aangepakt.’

Huren
De foto’s van de gerenoveerde kamers zien er indrukwekkend uit en die onderkomens zullen ongetwijfeld huurders gaan trekken. Het huren van een kamer met medegebruik van de algemene ruimtes is overigens mogelijk vanaf 575 euro inclusief per maand. Wie interesse heeft, neemt contact op met de Makelaars van Altena via receptie@dmva.nl.

(Foto WoudrichemNet)

Zie ook:
Hotel Woudrichem opent in 2021 (di, 19 mei 2020)
Hotel Woudrichem komt er (nog) niet … (wo, 6 mei 2020)
Hollandse keuken strijkt neer in Hotel Woudrichem (zo, 15 mrt 2020)
Hotel Woudrichem komt weer in bedrijf (di, 28 jan 2020)
Hotel Woudrichem wordt weer een ‘prachtig pand’ (do, 13 jun 2019)

Ook interessant