Nieuws

Spar Andel heeft nieuwe eigenaren

SPAR Andel

ANDEL – ‘Het kan ook in Andel.’ Voorzien van dit motto namen BertJan van der Beek en Dick Pruissen de SPAR-winkel in Andel over. Het kan overigens ook in Vuren en Asperen.

De beide ondernemers laten vol ambitie weten: ‘We hebben enorm veel zin en energie om deze winkel weer op de kaart te zetten! Het kan dus niet alléén in Vuren of Asperen, maar het kan ook in Andel.’

Aanpassingen

Per 3 oktober zijn Pruissen en Van der Beek de nieuwe eigenaren van SPAR Andel. De winkel aan de Burgemeester van der Schansstraat 18 bleef tot donderdag (7-10) nog even dicht om wat ‘kleine aanpassingen door te voeren’, zoals het actualiseren van het assortiment. Na de opfrisbeurt van de winkel staan Dick en BertJan en hun team iedere werkdag en op zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur voor hun klanten klaar..

Foodretailers

SPAR Familie Van der Beek zit ook in Vuren en presenteert zich als de gemakswinkel in de buurt. Ook in Asperen is de buurtsuper te vinden: Spar Pruisen aan de Van Langerakstraat.

Met ca. 13.000 winkels in 48 landen is SPAR één van de grootste foodretailers ter wereld. Nederland telt ruim 450 zelfstandige SPAR-winkels, gerund door ondernemers.

(Foto FB SPAR Andel)

Ook interessant