Nieuws

Nieuwe SPAR Andel feestelijk geopend

ANDEL – De nieuwe SPAR in Andel is totaal onherkenbaar vergeleken met ‘de oude’. Dinsdagavond (2-5) opende de gloednieuwe supermarkt aan de Burgemeester van der Schansstraat feestelijk zijn deuren.

De eigenaren, BertJan van der Beek en Dick Pruissen, lieten eerder weten: ‘Met gepaste trots kunnen we het nieuws delen dat er in Andel een moderne, frisse en toekomstbestendige buurtwinkel gaat herrijzen! Een winkel voor écht dagelijks gemak.’

Receptie

En dat is volledig gelukt. Onder muzikale klanken van Andels Fanfare Corps werd de winkel feestelijk geopend. Frans Sterrenburg (voorzitter dorpsraad Andel) knipte hiertoe het lint door. De inwoners van Andel, en verder iedereen die belangstellend was, waren uitgenodigd voor de openingsreceptie. Menigeen maakte er gebruik van om de nieuwe buurtsuper te bewonderen.

Recordtempo
De ‘oude’ winkel sloot op woensdag 11 januari om 13.00 de deuren om op 2 mei weer open te gaan. In een recordtempo werd het oude pand en de aangrenzende woning afgebroken en verrees er op dezelfde locatie een moderne, toekomstbestendige supermarkt.

Het straatbeeld is met de nieuwbouw van een volledige nieuwe supermarkt met appartementen wel veranderd. Over de nieuwbouwplannen werd met omwonenden en gemeente overleg gevoerd. Het plan werd toen op onderdelen aangepast. De vijf geplande appartementen komen in juli gereed.

(Foto Spar Andel)

 

LEES OOK
Omwonenden krijgen deels gelijk in rechtszaak tegen gemeente rond SPAR

Ook interessant