Nieuws

Ondernemers missen Open Coffee Altena, maar …

Pitchen op de Rode Stip

ALTENA / REGIO – Ondernemers missen het netwerken met Open Coffee Altena, maar in het tweede lustrumjaar volgt wel een ander, even uniek als bijzonder, netwerkevenement …

Al ruim een jaar staat netwerkmeeting Open Coffee Altena geparkeerd. De maatregelen en de lockdown staan het fenomeen ‘ondernemers onder elkaar met Coffee als brandstof’ (nog) niet toe. Hoewel de verruiming gloort … Ondertussen zit Ondernemend Altena niet stil.

Tien jaar verbinden

Open Coffee Altena is een initiatief van B2B-platform Ondernemend Altena. Ontmoeten, netwerken, visies en kennis delen, prikkels geven, toevoegen, krachten bundelen en zaken doen. Het kan allemaal. Als je elkaar maar weet te vinden. Stichting B2B-platform Ondernemend Altena verbindt al 10 jaar ondernemers met elkaar en ontmoet ze op de koffie onder het motto: ‘Geven is het nieuwe zakendoen.’ Open Coffee Altena viert in 2021 dus het tweede lustrum.

Koffie en enthousiasme

Het regionale business netwerk wordt normaliter eens per twee maanden georganiseerd steeds op een wisselende locatie. “De koffie en het enthousiasme zijn – en blijven – gratis.”

Bijzonder event

Zoals gesteld, nog even geen B2B met Coffee als brandstof in deze Coronaperiode. (Hoewel de verruiming gloort …)
Maar wat Ondernemend Altena binnenkort wél gaat doen, is het organiseren van een even bijzonder als boeiend en uniek event! Voor gevestigde ondernemers, starters, beleidsmakers & more. Daar wil je bij zijn! (Bovenstaande foto tipt een tipje.)

So, stay tuned! Houd onze media in de peiling!

LinkedIn
Facebook
Twitter
www.OndernemendAltena.nl

Ook interessant