Nieuws

Nieuwe schoenenwinkel op de Markt in Wijk en Aalburg

WIJK EN AALBURG – Op de Markt in Wijk en Aalburg komt een schoenenzaak. De nieuwe winkel wordt gedreven door Anita Verbaarschot-Hendriks uit Andel. De winkel, De Troon Schoenen, opent per 1 september. Het adres is Markt 41, het pand naast Anita ‘s Fashion. Hiermee is de Markt weer ‘vol’.

Anita laat weten: ‘Een grote droom en lang gekoesterde wens gaat uitkomen. Per 1 september open ik mijn eigen schoenenzaak in Wijk en Aalburg. Ik miste zelf een leuke schoenenwinkel in de buurt en zag een pand op de Markt in Wijk en Aalburg leeg staan en dacht nu is ‘t tijd om de stoute schoenen aan te trekken en om mooie schoenen te gaan verkopen.’

Winkelervaring

De schoenenwinkel is niet groot, maar Anita vind het ‘prima om mee te starten’. Zij wil van schoenen kopen een leuke winkelervaring maken. De koffie en wat lekkers staan bij haar straks altijd klaar. Wie leuk wil shoppen en goede schoenen wil, moet dus straks naar De Markt. ‘De voeten worden via een scan gemeten en kinderen gaan behalve met hun nieuwe schoenen ook altijd met een verrassing naar huis.’

Kwaliteit uit het midden en hoogsegment

De winkel biedt straks kwaliteitsschoenen uit het midden- en hoogsegment voor kinderen, dames en heren. In het schap staan dan net de ‘andere merken’ dan de standaard.

De komende periode gaat de kersverse ondernemer nog even heel hard aan de slag om vanaf 1 september open te kunnen gaan. ‘Ik hoop dat jullie er dan bij zijn om de winkel feestelijk te openen’, klinkt het uitnodigend.

Ook interessant