Nieuws

Nieuwe leden Economische Adviesraad Altena benoemd

ALTENA – Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Altena benoemde dinsdag (6-2) elf nieuwe leden van de Economische Adviesraad Altena (EAA). De Adviesraad draagt vanuit een adviserende en stimulerende rol bij aan de duurzame economische ontwikkeling van de gemeente Altena.

De leden van de adviesraad vertegenwoordigen de drie O’s (Ondernemers, Onderwijs en Overheid), de speerpuntsectoren Maritiem en Agro-food en de kernen van de gemeente. De elf leden zijn op persoonlijke titel benoemd voor een periode van drie jaar. Ambities en doelstellingen

De instelling van een Economische Adviesraad is één van de doelstellingen uit de ‘Visie op Werken gemeente Altena 2035’. In deze visie zijn de ambities en doelstellingen geformuleerd voor een bruisend ondernemersklimaat met een goede bereikbaarheid, een passend woningaanbod en voldoende voorzieningen.

Bijeenkomsten Adviesraad

De Adviesraad zal dit jaar tenminste vier keer bijeenkomen. Donderdag 29 februari 2024 zullen de leden met elkaar kennismaken. Wethouder Wendy van Ooijen is hierbij aanwezig.

Binnenkort worden de data voor de bijeenkomsten voor dit jaar gepubliceerd.

(Foto Mediaplein Altena.Net)

 

LEES OOK

Gemeente Altena gaat van start met Economische Adviesraad

 

Ook interessant