Nieuws

Kennissessie Netwerken op LinkedIn

Netwerken linkedim

REGIO – ZZP Bommelerwaard organiseert op dinsdag 22 juni een Kennissessie Netwerken op LinkedIn.

‘We werken vaker thuis. En als we de voortekenen mogen we geloven, blijft dat ook zo. Dat heeft wellicht ook consequenties voor het aantal live ondernemersbijeenkomsten en andere gelegenheden om met elkaar te sparren en potentiële opdrachtgevers te spreken. We gaan waarschijnlijk meer online ontmoeten. Maar hoe doe je zoiets? Wat doe je wel en wat vooral níét?’

Vragen
Businesscoach Joyce Kooijman – een van de teamleden van ZZP Bommelerwaard – is een echte LinkedIn’er. Zij neemt je in een uurtje mee langs de do’s en de don’ts en het mooie is: dat doet ze aan de hand van je eigen vra(a)g(en): ‘U vraagt, wij draaien’. Een avondje maatwerk met jou – en je medevragers – in de hoofdrol. EN! de ruimte om een korte pitch te houden. En je kunt er ook nog eens meteen mee aan de slag!

WANNEER
Dinsdag 22 juni, van 19:30 tot ca. 20:30 uur. Online, zonder reistijd, parkeergedoe en mondkapjes.

HOE WERKT HET?
1 Stuur jouw vraag, case of worsteling met LinkedIn voor 15 juni in via hetzelfde adres als voor je aanmelding (zie hieronder).
2 Bereid een korte pitch voor van 2 minuten waarin je jezelf en je bedrijf voorstelt en jouw vraag voorlegt. 

AANMELDEN
Zit jij ook met vragen over hoe je LinkedIn voor je kunt laten werken? Meld je dan (tot 18 juni) aan. Dat doe je via ondernemersteam@bommelerwaard.nl. Wij zorgen dat je tijdig een link krijgt om in te loggen bij Teams. Ken je andere zzp’ers die dit een goed onderwerp vinden? Ook zij zijn van harte welkom! (Ze moeten zich wel even aanmelden.)

Ook interessant