Nieuws

E. van Wijk organiseert succesvolle sollicitatie Drive Through

Sollicitatiestraat

GIESSEN – Het vinden van gemotiveerd personeel is vaak best lastig. Hoe bereik je ze? Hoe spreek je ze? Juist in Coronatijd. En als je dan ook nog per direct mensen nodig hebt, moét je wat … Met dat alles in gedachten gooide E. van Wijk Logistics het zaterdag (3-4) over een andere boeg. Het bedrijf organiseerde een unieke Sollicitatie Drive Through. Zeg maar “een sollicitatiestraat”, opgezet om geïnteresseerde (potentiële) medewerkers te spreken. En die opzet leidde bij E. van Wijk tot topdrukte. Originaliteit wordt kennelijk beloond.

Sollicitatieprocedures en wervingscampagnes zijn er in de nodige “soorten en maten”. De Giessense ondernemer koos niet voor “standaard”, maar deed het “anders”. Het bedrijf laat weten: ‘Om de continuïteit in het bedrijf te waarborgen, organiseerden we een heuse Sollicitatie Drive Through. Wat een succes!’

Vacatures

Via een vijftal posten op het bedrijfsterrein aan de Expeditiestraat werden kandidaten geïnformeerd over de verschillende jobs die het bedrijf op de plank heeft. En dat zijn er diversen. Van rangeerder tot forwarder en van wasstraat- tot warehousemedewerker en meer.

Aanstelling

Zoals gezegd: de Drive Through werd zozeer een succes, dat verschillende sollicitanten direct al werden aangesteld.

De nieuwe medewerkers hebben 675 collega’s.

www.werkenbijevanwijk.com

(Foto E. Van Wijk Logistics)

Ook interessant