Nieuws

Hymy: metamorfose met een glimlach van Correct Zorg

WERKENDAM/WIJK EN AALBURG: Donderdag (3-11)presenteerde Correct Groep op Fort Altena de nieuwe huisstijl aan ruim 100 personeelsleden.

‘Vernieuwing, eigentijds en een tikkeltje eigenwijs’, zijn de kernwaarden. De drie onderdelen van Correct kregen hun eigen gezicht: Correct Beveiliging, Correct Schoonmaak en Hymy, voorheen Correct Zorg. De naam Correct Groep is nu verleden tijd.

Hymy (uitspraak: hiémie) komt uit het Fins en betekent letterlijk ‘glimlach’, want Hymy staat voor zorg met een glimlach. ‘De zorg blijft hetzelfde en wordt misschien zelfs wel beter.‘

Kleding

De presentatie gebeurde op Fort Altena. Niet alleen de websites en de huisstijl, maar ook de kleding werd in een nieuw jasje gestoken. De teams dachten mee over draagcomfort en uitstraling. ‘Een spectaculaire modeshow met de nieuwe bedrijfskleding, een prachtige speech van directeur Jan van Helden en niet te vergeten de lekkere hapjes en drankjes. Proost op succesvolle jaren in de toekomst.’ Aldus Hymy.

Familiebedrijf

De drie bedrijven blijven onveranderd binnen in het familiebedrijf, dat sinds 1976 is gevestigd in de regio. Wel bestaat er onderling een nauwe samenwerking.

De nieuwe website staat op www.hymy.nl.


(Foto’s Hymy)

Ook interessant