Nieuws

OV Aalburg maakt 36 winnaars blij …

WIJK EN AALBURG – Zaterdagmiddag (21-1) reikte het bestuur van Ondernemersvereniging (OV) Aalburg maar liefst 36 prijzen uit. Dit naa raanleiding van de in december georganiseerde Eindejaarsactie 2022. Het winkelend publiek kon in de actieperiode kassabonnen verzamelen van hun aankopen. Uit de ingeleverde enveloppen werden de prijswinaars getrokken. De prijsuitreiking zaterdagmiddag was de afsluiting. De meeste winnaars waren aanwezig.

Chinees Specialiteiten Restaurant De Lange Muur was het decor van het prijzenfestival. In de horecagelegenheid aan De Galerij in Wijk en Aalburg verzamelden zich om 14.00 uur de uitgenodigde winnaars. Deze waren tot dat moment onwetend wélke prijs zij gewonnen hadden.

Prijzenpot

In de prijzenpot zat een bedrag van 1.600 euro. Deze waren verdeeld over 30 prijzen van 25 euro, 3 van 50 euro. De tweede prijs was 100 euro, de eerste bedroeg 200 euro. De hoofdprijs was goed voor 400 euro. De prijzen werden uitgekeerd in waardebonnen te besteden bij de deelnemende bedrijven.

Winnaars

OV-Aalburg-voorzitter Ciel Vos maakte stap voor stap de winnaars bekend. Van de kleinste prijzen tot en met die ene hoofdprijs van 400 euro.

(Foto’s OV Aalburg)

Ook interessant