Nieuws

Altenafest, benefietparty voor ondernemers, gaat niet door

altenafest

ALTENA – Het Altenafest, dat op de rol stond voor 17 en 18 september, gaat niet door. Dat lieten de organisatoren maandagmiddag (16-8) weten. Het ‘cadeautje’ gaat weer in de kast, zo klinkt het spijtig.

‘Wij gaan het Altenafest-cadeautje inpakken! Helaas en met pijn in het hart! Wat een leuke afsluiter van de zomer had moeten worden kan helaas niet doorgaan.’ Aldus woordvoerder Robbert van der Park (Proeflokaal Den Dijk) namens de organisatie.

De aangesloten horeca had er heel veel zin in om er een mooi feest van te maken. Het benefietfestival was bedoeld om de ondernemers die gesloten waren tijdens de lockdowns, een hart onder de riem te steken. Het tweedaagse feest zou plaatsvinden op het festivalterrein in Genderen op Park Veldzicht.

April of mei

‘Daarom pakken we het cadeautje in en pakken we het weer uit in de maand april of mei. Wij willen iedereen die betrokken is bij de organisatie, de sponsoren en de mensen die al een kaartje gekocht hebben alvast bedanken! De kaartjes blijven geldig want het festival komt er vast en zekers…’

 

LEES OOK

Altena Fest: benefietfestival voor lokale horeca

Ook interessant