Nieuws

Altena in de top van Google

Wie op zoek is naar een goed online marketing bureau of SEO bureau, begint zijn zoekopdracht uiteraard online. Je zal wellicht in Google zoeken op woorden als ‘internetbureau’ of ‘internet marketing bureau’. Voor een sterk online marketing bureau hoef je echter niet ver van huis. Bij alle bovengenoemde zoekwoorden zal je namelijk HV Media uit onze eigen gemeente Altena prominent tegenkomen in de top 3 van Google! En zo staat er een stukje Altena in de top van Google.

In Nederland zijn er naar schatting zo’n 15.000 online marketing bureaus, waaronder veel grote bureaus in de Randstad met meer dan vijftig medewerkers. Hoe komt een klein online marketing bureau als HV Media, met slechts drie medewerkers, in Google bóven al die grote bureaus? Het antwoord: nuchter boerenverstand uit Altena!

Online marketing met boerenverstand
Een nuchtere online marketing aanpak, dat is wat HV Media uit Veen jouw bedrijf kan bieden. Niet voor elk project een standaard marketingplan en dezelfde acties. Binnen een succesvolle online marketing strategie wordt er eerst gekeken naar wie en wat u wilt bereiken. Op welke zoekwoorden zoeken jouw potentiële klanten? Vervolgens stellen ze je één simpele vraag: waarom staat je concurrent wel hoog in Google op dat zoekwoord en jouw bedrijf niet?

Het antwoord op die vraag vormt de basis voor de werkzaamheden die HV Media uitvoert. “Simpelweg heeft deze concurrent immers iets beter gedaan dan jouw website. Met dat verschil gaan wij aan de slag. En of het dan gaat om het verbeteren van de techniek achter de website of webshop, het optimaliseren van de content of linkbuilding: Wij ontzorgen u volledig”, aldus SEO specialist Henri Verhagen.

Op het kantoor van HV Media vind je dus geen dure maatpakken, tafeltennistafels, dure projectmanagers en pakken papier. “Niet lullen, maar poetsen”, dat is het motto van de online marketing specialisten van HV Media. Die uit de klei getrokken online marketingaanpak werkt, dat blijkt wel uit alle prachtige online marketing resultaten die dit bureau al in meer dan negen jaar heeft bereikt. Dat is de manier waarop HV Media in heel Nederland op nummer 1 in Google kwam op bijvoorbeeld het zoekwoord ‘internetbureau’.

Altena verovert Google
HV Media is niet het enige bedrijf dat de top van Google heeft weten te veroveren. Als je zoekt op ‘chocoladeletter’ kom je de ambachtelijke chocoladeletters tegen van Chocolade Geschenken uit Andel. Zoek je op een ‘riem’, dan staat de Aalburgse webshop ModeRiemen.nl boven grote online giganten als Bol.com en Zalando. Het innovatieve bedrijf Safeguard uit Nieuwendijk haalde klanten als NS, Rijksoverheid en BAM binnen doordat zij nu bovenaan in Google staan op zoekwoorden als ‘BHV app’. Bedrijfshallen.nl bouwt de ene na de andere bedrijfshal sinds zij in Google bovenaan staan op zoekwoorden als ‘bedrijfspand bouwen’. De lijst met succesvolle online marketing klanten is lang. Klanten waarderen de SEO aanpak van HV Media niet voor niets met een 9,2 op basis van 89 beoordelingen.

Meetbare online resultaten

HV Media streeft naar meetbare online marketing resultaten. Alle klanten kunnen namelijk dagelijks alle online marketingresultaten volgen via een Online Marketing Portal. In deze online omgeving ziet men per dag hoe hoog men in Google staat, hoe het staat met de technische staat van de website, het aantal links en hoe de website zich ontwikkelt ten opzichte van de concurrerende websites.

Wil jij ook scoren in Google?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat HV Media voor jouw bedrijf kan betekenen? Zoek ze op in Google en bezoek hun website. Daar vind je nog veel meer mooie succesverhalen van hun klanten en kun je een gratis marketingscan aanvragen. De specialisten van HV Media helpen namelijk ook graag jouw bedrijf hoger in Google! Check hvmedia.nl voor meer informatie!

Ook interessant