Nieuws

Almkerkse ondernemer bouwt grootste fietsenstalling ter wereld in Zandvoort

Fietsenrek huren

ALMKERK – Ondernemer Henk van der Zouwen zet Altena op een bijzondere manier op de kaart.

Tijdens de Formule 1-Races in Zandvoort staan er dui-zen-den fietsen in de grootste pop-up fietsenstalling ooit, vakkundig gebouwd door Van der Zouwen met zijn team. De Almkerker tekende op 10 januari 2020 een contract met de organisatie om bij de Formule 1-Races in Zandvoort ‘de grootste fietsenstalling ter wereld’ te bouwen. ‘Daar mogen we de komende drie jaar pak hem beet 40.000 fietsplaatsen realiseren.’ De lockdowns gooiden alleen roet in het eten.

Maar nu is het dan zover: de grootste fietsenstalling ever stáát in Zandvoort. Waar Almkerk groot in kan zijn. ‘We zijn volle bak bezig voor het grootste evenement sinds lange tijd in Nederland. Samen met het hele team plaatsen we nu fietsenrekken in de gehele regio Zandvoort. Niet alleen voor het publiek, maar ook voor vele bedrijven die deelfietsen aanbieden.’

Heel Nederland

Fietsenrekhuren.com is gevestigd in Almkerk, St. Odilienberg en Gieten. Handige uitvalbases als je door heel Nederland wil opereren. Het team werkt altijd vanuit de dichtstbijzijnde locatie . Op die manier kan men snel en op het juiste tijdstip de fietsenrekken plaatsen bij welk event of locatie dan ook. Fietsenrekhuren is onderdeel van Freetime Event Support. (Tekst loopt door onder de foto)(Een deel van de voorraad op het terrein in Almkerk.)
Succes

Stichting B2B-platform Ondernemend Altena wenst collega-ondernemer Henk van der Zouwen volle fietsenrekken toe in Zandvoort! ‘Altena bijzonder op de kaart in Zandvoort met de grootste fietsenstalling ter wereld afkomstig uit Almkerk!’

F1 -Races
De kwalificatie voor de eerste Dutch GP op Circuit Zandvoort sinds 1985 wordt verreden op zaterdagmiddag 4 september. De sessie start om 15.00 uur met het eerste kwalificatiesegment. De eerste vrije training (3-9) is op vrijdag en op zondag wordt dé race verreden.

LEES OOK

Lockdown verdampt omzet Almkerkse ondernemer

(Foto’s TekstAtelier)

Ook interessant