Nieuws

Aquarius Sleeuwijk organiseert twee zomerconcerten met klassieke muziek

Aquarius uppel

UPPEL / SLEEUWIJK: ‘Aquarius Summer Nights laat leken en liefhebbers genieten van klassieke muziek.’ Met deze aankondiging triggert Job Beijer (Installatiebedrijf Aquarius BV) de regio vooral aan te haken bij een van de twee bijzondere zomerse concerten in de watertoren in Uppel.

De muzikale avonden zijn gevuld met zang en piano. Job Beijer: ‘Hiermee willen wij leken en liefhebbers op een laagdrempelige manier kennis laten maken met klassieke muziek.’

Programma

Bariton Sietse van Wijgerden brengt de avonddn, samen met Chris van Kuilen op de piano, afwisselende Franse muziek met een lichte touch. Het is een fris en afwisselend programma toegankelijk voor iedereen. De twee musici voeren een aantal hits uit het Franse repertoire uit waaronder Fauré en Poulenc. Bezoekers horen ook pianosolowerk van Poulenc en vierhandig pianospel. Speciaal voor deze avond verrast een lid van het Kindssingers kinderkoor het aanwezige publiek op bijzondere wijze.

Gezellig praatje 

Naast muziek is er op de avonden ook gelegenheid te contacten op met het organiserende bedrijf,. Installatiebedrijf Aquarius uit Sleeuwijk. Ze richten zich op traditionele en duurzame technieken rondom huizen. Beijer is de algemeen directeur en aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Of gewoon om een gezellig praatje te maken.

Info

De avonden vinden plaats op zaterdag 11 juni en vrijdag 2 juli en beginnen om 20.00 uur. Dit alles in de watertoren in Uppel.

Aanmelden: www.aquarius-sleeuwijk.nl

 

Ook interessant