Nieuws

Vacaturebanken Altena.Net bieden ‘boeiende banen in de buurt’

ALTENA – Wie in de regio op zoek is naar een ‘boeiende baan in de buurt’ kan bij Mediaplein Altena.Net al jaren terecht in de Vacaturebanken op drie online platforms.: Aalburg.Net, Werkendam.Net of Woudrichem.Net. De regiobanen worden aangeboden in samenwerking met Raaak Personeel.

De gepubliceerde vacatures zijn actueel en worden zeer regelmatig ‘ververst’. Het aanbod varieert van Machine Operator, magazijnmedewerker, timmerman, metaalbewerker tot Technisch Adviseur en Voorman productie. en alles daartussen. Deze functies komen uit Waalwijk, Raamsdonksveer, Waspik, Oosterhout, maar ook uit Werkendam, Andel, Gorinchem, Ammerzoden enzovoorts. Altijd in de buurt dus: Dongemond, Zuid-Holland, Altena en Bommelerwaard.

Plaatsing
De aangeboden banen zijn te vinden op Aalburg.Net, Werkendam.Net en Woudrichem.Net. De meest actuele vacatures staan altijd bovenaan de lijst. Wie ook vacatures wil laten plaatsen op deze plekken, vindt een link op de respectievelijk pagina’s om deze aan te melden. Verenigingen en stichtingen maken overigens ook regelmatig gebruik van de dienstverlening.

Informatie
Mediaplein Altena.Net informeert bezoekers over ‘alledaagse dingen uit de kernen.’ Dat zijn naast actualiteiten, ook ruime achtergrondinformatie, evenementen en adressengidsen voor organisaties en bedrijven. In de buurregio Bommelerwaard loopt die informatievoorziening via Bommelerwaard.Net.

Ook interessant