Nieuws

Winkelhart Giessen/Rijswijk officieel geopend

GIESSEN/RIJSWIJK – Zaterdag (25-9) vond de feestelijke opening plaats van het prachtige Parelplein. In het lokale winkelhart van Giessen/Rijswijk zijn nu alle zeven winkels in gebruik. Wethouder Sheikkariem opende het plein officieel, er waren cadeautjes, muziek en een ballonvaart.

Wethouder Shah Sheikkariem was zichtbaar trots en sprak dan ook lovende woorden over het winkelplein en het initiatief daartoe vanuit de kernen. Sheikkariem: ‘Er wordt hard gewerkt aan de verdere aankleding, maar dan is het ook een prachtige ontmoetingsplek.

Feest

Naast lovende woorden werd er ook feestelijk uitgepakt: letterlijk door cadeautjes van de winkeliers, een kleurplaatactie voor de kids en, als klap op de vuurpijl, een ballonvaart.
Om 16:00 uur werden de kaarten getrokken voor de winnaars en waren de namen van de gelukkigen bekend.
De ballon steeg om 18.00 uur op voor een tochtje Rijswijk-Giessen vanuit de lucht.

Roombroodjes

Fanfare Kunst en Vriendschap uit Rijswijk zorgde tussen 13.30 en 14.00 uur voor de vrolijke, muzikale noot. De lokale fanfare stond ook op het Parelplein met een kraam en verkocht roombroodjes in samenwerking met Bakkerij Verba.

De winkels die zijn gevestigd op het Parelplein zijn Spar Kraaij, Mooy Mode, Bakkerij Verba, Meijler Optiek, Liefs Mimi en Harry’s Haircenter.

(Foto Mediaplein Altena.Net)

Ook interessant