Nieuws

Open Coffee Altena gaat vitaal

WERKENDAM – De veertigste editie van Open Coffee Altena gaat naar Werkendam. En wel naar een lokatie waar gezondheid, fitness en vitaliteit hoog in het vaandel staan: Sportschool Sportivity. Op 17 maart aanstaande netwerken ondernemers uit Altena en omgeving dus sportief …

Open Coffee Altena trekt al tien jaar door de regio. Netwerken op verschillende locaties, steeds bij andere ondernemers een kijkje in de keuken nemen. En onveranderd: B2B met Coffee als brandstof. Altijd gratis, onverminderd laagdrempelig en zodanig opgezet dat netwerken maximaal effectief kan zijn. Het credo sinds 2011 is dan ook: ‘Met 3 tot 5 nieuwe contacten is je meeting geslaagd.’

Want dat is waar het al een decennium lang om gaat: het leggen van nieuwe contacten. Wie verwacht snel even business te scoren (alles is trouwens mogelijk) tijdens de netwerkmeeting, stellen we maar gelijk teleur.
Investeren in nieuwe contacten, verdiepen en het aanhalen van je connecties. Dát is waar het over gaat.

Espresso XL
Op 17 maart kan er dus weer volop geïnvesteerd worden tijdens Open Coffee Altena 40.0 bij Sportivity aan de Van der Kunstraat 4 in Werkendam. 
Wees welkom van 9:30-11.00 uur met om plm. 10.00 uur de officiële aftrap en de Espresso XL: kennisdelen over ‘gezond ondernemen’.

Aanmelden is dit keer verplicht: info@ondernemendaltena.nl

= Op OndernemendAltena.nl kun je trouwens zien wie er óók komen. Handig voor je voorbereidingen … De lijst wordt regelmatig bijgewerkt.

Aanmelden kan HIER.

Ook interessant