Nieuws

Golf en Open Coffee gaan (weer) prima samen

ALMKERK – Golf en netwerken gaan prima samen. Naast elkaar, maar zeker ook op hetzelfde moment.  Was Open Coffee Altena eerder te gast in de brasserie op Golfpark Almkreek, donderdag 20 oktober staat er opnieuw een netwerksessie op de agenda.  Open Coffee Altena 42.0 strijkt neer in Almkerk.

In 2019, ook in oktober, ontmoetten ondernemers elkaar ook op Golfpark Almkreek. De sportieve locatie, alsook de samenwerking van toen, smaakte kennelijk naar meer. Want opnieuw gaan ondernemers uit Altena en de aanpalende regio naar Hoekje 7B  in Almkerk.

Pitches

De Coffee-meeting wordt gehouden van 09:30-11.00 uur en heeft als vanouds een vrije inloop en kan het netwerken direct beginnen met Coffee en een boeiend gezelschap. Rond de klok van 10.00 uur is er het officiële welkom en zal een tweetal ondernemers hun business pitchen op de rode Coffee-Stip. 90 seconden lang vlammen zij over wat ze doen en vooral hoe men ondernemers verder kan helpen. Aansluitend is er ook een korte presentatie van de gastheer, Golfpark Almkreek. Na dit intermezzo trekken ondernemers bestaande contacten aan of, nog interessanter, knopen zij nieuwe relaties aan. Bij goed weer wordt er in de sfeervolle – uitnodigende  – binnentuin buiten genetwerkt.

Deelname en opgave

Deelname is maximaal laagdrempelig en als altijd gratis. De koffie wordt geschonken – in dubbele betekenis – door Golfpark Almkreek. Opgave wordt dringend aanbevolen. Niet alleen voor de hoeveelheid koffie, maar ook om te kunnen checken wie er nog meer naar Open Coffee Altena 42.0 gaat en wie je daar in ieder geval wil ontmoeten.

Aanmelden gaat via DEZE LINK.

De feiten op een rijtje

Donderdagmorgen 20-10-2022
Tijd 09:30-11:00 uur
Brasserie Golfpark Almkreek
Toegang vrij-vrije inloop.

Eerstvolgende & hosten

Na de oktober-aflevering is de eerstvolgende Open Coffee Altena – editie 43.0 – is op 16-02-2023 bij HS PAS Acces Security in Giessen.

Ook een keer Open Coffee Altena hosten? Laat het weten via info@ondernemendaltena.nl

 

Ook interessant