Nieuws

Gemeente Altena aangesloten bij werkgeversnetwerk

ALTENA – De gemeente Altena heeft zich aangesloten bij MetWerk, een initiatief van werkgevers uit de arbeidsmarktregio West-Brabant.

MetWerk is een zelfstandig initiatief van diverse ondernemers en partners uit West-Brabant. Het MVO-netwerk ontstond vanuit een behoefte om elkaar en anderen te inspireren en informeren over de “P” van People in maatschappelijk verantwoord ondernemen, lees MVO als de balans tussen People, Planet en Profit.

Afstand tot arbeidsmarkt

Metwerk informeert: ‘Vanuit de gezamenlijke gedachte dat we samen verantwoordelijk zijn voor de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt wil MetWerk laten zien dat sociaal en succesvol zakendoen hand in hand gaat. Dat doen we door inspiratie en informatie te geven via diners, lezingen, debatten, workshops en outdoor events.’

Verbinden

Organisaties die inclusief ondernemen en de balans hebben gevonden tussen economische, sociale en ecologische resultaten, boeken betere resultaten voor het bedrijf en de samenleving. Inclusieve ondernemers zijn op dit moment dan ook de koplopers in innovatie en boeken meer en meer zakelijk succes. MetWerk helpt ondernemers om zakelijk en sociaal succes aan elkaar te verbinden.

www.metwerk.nl

Ook interessant