Nieuws

Europe@work breidt uit met overname branchegenoot WerkNu

WERKENDAM – Uitzendgroep Employment Group B.V. uit Werkendam, onder meer bekend van het technische uitzendlabel Europe@Work, heeft een meerderheidsparticipatie verworven in branchegenoot WerkNu uit Uden. Europe@work is gespecialiseerd in het leveren van vakkundige en gedreven technici voor de (maritieme) maakindustrie. De Werkendamse werver breidt met WerkNu uit naar de civieltechnische sector.

De nieuwe combinatie zet wekelijks circa 450 arbeidskrachten in bij een uiteenlopende groep (technische) opdrachtgevers in de regio Midden- en Zuid-Nederland. De directeuren van Europe@Work, Ruben van Alten en Martin Jooren, reageren: ‘Wij zijn ontzettend trots op deze mooie stap binnen onze organisatie. Welkom WerkNu.’

Logische aanvulling

Martin Jooren: “De wijze waarop WerkNu onderneemt en in de markt bekendstaat, sluit naadloos aan op de manier waarop wij binnen Employment Group ondernemen en hoe wij naar de (internationale) arbeids- en uitzendmarkt kijken. WerkNu is als uitzendgroep een logische aanvulling voor ons om als groep actief te worden binnen het civieltechnische uitzendsegment en hier in door te groeien.”

Stabiele uitzendgroep

Ruben van Alten: ‘’Wij willen samen met onze gespecialiseerde partners bouwen aan een breed georiënteerde en stabiele technische uitzendgroep. De beoogde groei moet bij ons altijd gepaard gaan met behoud van onze kernwaarden en de duurzaamheid van ons businessmodel. Dit vertaalt zich bijvoorbeeld naar het aanbieden van éénpersoons woonruimte aan internationale arbeidskrachten, maar ook naar een eerlijke en duurzame prijsstelling richting onze opdrachtgevers. Ook in tijden van arbeidstekorten.”

Europe@work is gevestigd op bedrijventerrein de Bruine Klihaven aan de Velsenstraat en vierde in december 2021 het 12,5 jarig bestaan.

(Foto Europe@Work)

Ook interessant