Nieuws

Eindejaarsactie OV Aalburg aangepast door lockdown

ALTENA / WIJK EN AALBURG – Evenals voorgaande jaren organiseert Ondernemersvereniging (OV) Aalburg een grote EindeJaarsActie. Door de huidige lockdown heeft het bestuur van de ondernemersvereniging de spelregels verruimd: consumenten hoeven géén 4 maar slechts 2 bonnen in 1 enveloppe te doen om mee te dingen naar de prijzen.

De acfie loopt nog tot 24 december 2020. De trekking van de winnaars is medio januari 2021. De datum wordt nader bekendgemaakt.

OV Aalburg organiseert de actie samen met ruim 30 winkeliers. Het motto dit jaar is: ‘Wees Loyaal. Koop Lokaal!’. OV Aalburg over het waarom van het thema: ‘Juist in deze Coronatijd vinden we het extra belangrijk om samen een actie op te zetten. Samen met de leden, samen met het publiek een win-winsituatie realiseren. Om die reden kozen we ook bewust voor dit thema. De lokale winkeliers kunnen een duwtje in de rug goed gebruiken. En de consument krijgt een leuke actie met kans op mooie prijzen. Als ondernemersvereniging faciliteren we dit evenement dan ook met plezier. Samen sterk in Altena!’

Shop & Win – update –
Wie aankopen doet, moet zijn bonnetjes goed bewaren. Twee kassabonnen van één of meer deelnemende winkeliers kunnen, samen in een enveloppe, namelijk geld opleveren. De prijzenpot is opnieuw goed gevuld: maar liefst 1.750 euro vindt zijn weg naar tientallen winnaars. De hoofdprijs is 400 euro. 

Spelregels
Welke ondernemers meedoen, hoe de actie werkt en welke spelregels er zijn, is allemaal te vinden op de website van OV Aalburg. Deze is te bereiken via de afgebeelde QR-code: ‘Deze kunnen mensen inscannen via hun smartphone of tablet.

‘Ook kan men naar de info op onze website via www.ov-aalburg.nl.

Ook interessant