Nieuws

Een kijkje nemen in de keuken van HAK, dat kan

GIESSEN – Van 8 tot 15 oktober is de Dutch Food Week. In deze periode kunnen belangstellenden een kijkje nemen in de keuken van HAK en kun je aanschuiven bij de Smaak van Cultuur. Een en ander wordt georganiseerd door Bibliotheek CultuurPuntAltena.

Op dinsdagavond 11 oktober krijg je een kijkje in de keuken van HAK. Al sinds 1925 handelt HAK in aardappels en groentes vanuit Land van Heusden en Altena. Op deze avond vertellen ze over hun nieuwste producten, hoe ze omgaan met duurzaamheid en geven ze antwoord op al je vragen. 

Benieuwd hoe dit bedrijf zo groot geworden is en wat er veranderd is in de afgelopen jaren? Of wil je weten hoe HAK inspeelt op de trends en ontwikkelingen in de voedingsindustrie? Wees welkom bij de inspiratiesessie op bibliotheekaltena.nl/agenda.

Smaak van Cultuur

Schuif op vrijdag 14 oktober bij de Smaak van Cultuur. Tijdens deze lunch proef je gerechten uit verschillende culturen. Wanneer je mee komt lunchen, neem je iets te eten of drinken mee. Uit je eigen cultuur en misschien wel uit je eigen keuken.

Naast dat je nieuwe culturen gaat proeven leer je ze ook kennen door met elkaar in gesprek te gaan. Het belooft een gezellige middag te worden. 

Aanmelden

Wil je bij een van de activiteiten van  de Dutch Food Week van de Bibliotheek CultuurPuntAltena zijn? Meld je aan op bibliotheekaltena.nl/agenda

Ook interessant