Nieuws

Afvalcontainer klusbedrijf voor tweede maal in brand

GIESSEN – In de nacht van zaterdag op zondag (14-3) rukte de brandweer van Giessen uit voor een containerbrand. Het is de tweede keer dat de betreffende container uitbrandt. Het heeft er alle schijn van dat deze ook dit keer is aangestoken. De eigenaar, zelfstandig ondernemer Martijn Barendse uit Giessen, zit met de gebakken peren.

Barendse reageert op het voorval: ‘Vanmorgen zag ik tot mijn schrik dat mijn afvalcontainer voor de tweede keer in brand is gestoken. Vannacht rond 3 uur heeft de brandweer het vuur staan blussen.’

Boos
De ZP’er heeft een klusbedrijf en werkt als Klussenier. De container gebruikt hij voor zijn karweien in de bouw. Hij draait  zelf voor de kosten op en is om begrijpelijke redenen boos: ‘De held(en) die dit hebben gedaan, zou ik heel graag weleens willen spreken! Naast het geen respect hebben voor andermans spullen, belast je hiermee de brandweer en zadel je mij op met een rekening voor het herstel van de container!’

Tip
De eigenaar van het klusbedrijf looft een beloning uit voor de tip die leidt naar de dader(s): ‘Wie weet hier meer van en helpt mij aan de gouden tip? Voor de gouden tip heb ik een beloning klaar liggen!’

0183 85 00 20 / 06 5265 6692 / m.barendse@klussenier.nl / www.martijnbarendse.klussenier.nl


(Foto’s Martijn Barendse)

Ook interessant