Nieuws

Susanne Kamp start in Woudrichem een kattentrimsalon

WOUDRICHEM: Woudrichem – en daarmee Altena – is binnenkort een kattentrimsalon rijker. Susanne Kamp transformeerde haar garage naar een moderne kattentrimsalon. Kamp stelt zich voor:

“Mijn naam is Susanne Kamp en ik ben samen met mijn man en twee katten woonachtig in Woudrichem. Samen hebben wij onze garage getransformeerd naar een schitterende kattentrimsalon.

Hiervoor had ik een zeer drukke en hectische kantoorbaan als manager. Twee jaar geleden heb ik bewust het roer omgegooid om mijn gevoel te volgen naar meer zingeving. Zo ben ik gekomen tot de wens om kattentrimster te worden. Al heel mijn leven leef ik samen met dit prachtige diersoort.

Er is een nijpend tekort aan goed opgeleide kattentrimsters. Mijn opleiding heb ik in Barneveld gevolgd bij het “Aeres Training Centre Barneveld” en ik heb mijzelf vorig jaar ingeschreven bij de KvK. Per 4 oktober gaat een grote droom van mij in vervulling: een eigen kattentrimsalon. Naast dat de opening op dierendag plaatsvindt is dit ook mijn eerste verjaardag als kattentrimster.

snoesepoesVoedingscoach

Hiernaast ben ik ook voedingscoach voor katten. Er is zoveel voeding aanbod op de markt dat men door de bomen het bos niet meer ziet. Hierin begeleid ik zowel mens als kat om in elke unieke situatie het best passende advies te geven.”

Meer informatie over de dienstverlening is te vinden op www.snoesepoes.nl

Kattentrimsalon Snoesepoes
Jettebosstraat 31
4285 XH Woudrichem

Ook interessant