Nieuws

Wethouder: Solid Systems ‘prachtig voorbeeld’ van innovatief ondernemerschap

WERKENDAM – Wethouder Wendy Van Ooijen bracht een bedrijfsbezoek aan Solid Systems. Het installatiebedrijf – ooit begonnen in Nieuwendijk – is sinds 2019 gevestigd in Werkendam.

Solid Systems is werkzaam in de beveiligings- en elektrotechnische branche en opereert zowel nationaal als internationaal op de zakelijke en particuliere markt.

Het bestuurlijk gezelschap van de gemeente Altena werd hartelijk ontvangen door Rob Broekhuijsen (CEO). Hij informeerde zijn gehoor over het Werkendamse bedrijf, van de oprichting in Nieuwendijk tot de groei naar een solide speler op het (brede) gebied van elektronische beveiliging. Met meerdere vestigingen in Nederland en Europa, speelt Solid Systems een prominente rol op zowel de nationale als Europese markt. Ambitie, uniformiteit en groei staan hierbij centraal. Flexibiliteit is het sleutelwoord.

Aansluitend volgde een rondleiding door het moderne bedrijfspand aan de Jacobsstaf waar 80 tot 120 medewerkers hun werkplek vinden of van daaruit het land ingaan om op locatie een installatieklus te verzorgen.

Prachtig voorbeeld

Broekhuijsen vertelde verder over het innovatieve Store Control-concept voor Retail en MKB. Hiermee zorgt men, door middel van data, voor een  kostenbesparend, efficiënt en duurzaam winkelbeheer. De wethouder noemde het ‘een prachtig voorbeeld van innovatie en ondernemerschap.’

(Foto Gemeente Altena)

Ook interessant