GIESSEN – Het Sustainable Food Team van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit is vandaag op bezoek geweest bij Schouten Europe in Giessen. Dit ministerie werkt aan duurzaam voedsel, waardevolle natuur en een vitaal platteland.
In een gezamenlijke meeting werd gesproken over de rol van producenten, politiek en andere belanghebbenden met betrekking tot de verschuiving naar meer plantaardige en minder dierlijke voedselconsumptie.
Henk Schouten en Mark van Noorloos presenteerden de visie van Schouten Europe op de ontwikkeling van plantaardige producten en de rol van dieren in een duurzaam voedingspatroon.
Plantaardige lunch
Ook kregen de bezoekers een rondleiding. Zo bezochten zij de testkeuken en het Nutrilab B.V. laboratorium.
Na afloop deed men zich te goed aan een gezamenlijke – plantaardige – lunch .
(Foto Schouten Europe Giessen)
LEES OOK
Schouten Europe meest innovatieve MKB-foodbedrijf in Nederland