Nieuws

Driving range Golfpark Almkreek officieel ‘open’ geslagen

ALMKERK – Het was eigenaar Hans Schaap die de allereerste bal sloeg op de gloednieuwe driving range. Onder luid applaus en met veel aanwezigen, werd er vervolgens geproost op de mooie toekomst van Golfpark Almkreek.

De nieuwe driving range beschikt over veertien overdekte afslagplaatsen en is daarmee een perfecte thuisbasis voor de golfprofessionals van de Hollandsche Golfschool, die hier ook de golflessen verzorgen. Daarnaast zijn er nog eens tien open afslagplekken beschikbaar voor alle bezoekers.

Golfpark Almkreek laat weten: ‘Iedereen is welkom! Kom (gratis) oefenen en geniet daarna van een hapje en drankje op ons gezellige terras.’

Leuk

Sinds de overname in 2018 door Hans Schaap is Golfpark Almkreek getransformeerd tot een modern golfpark voor golfers van elk niveau. Onder de noemer ‘Gewoon gezellig’ en een uitgebreid lesaanbod voor beginners – ‘Leuker Leren Golfen’ – biedt Almkreek uitgebreide oefenfaciliteiten en een interessante 14-holes ‘kleine baan’, waardoor het een perfecte locatie is om te starten met golf voor iedereen die dat wil.

(Foto Golfpark Almkreek)

 

LEES OOK

De Almkreek, van golf tot evenementenlocatie!

 

Ook interessant